Ásványi kozmetikumok

A professzionális kozmetikai cégek minden évben új színekkel, kollekciókkal rukkolnak elő. A kozmetikai piacon csak az a ter-mék életképes hosszú távon, ami nem okoz bőrproblémákat, allergiás reakciókat, ezért minden gyártó arra törekszik, hogy minél természetesebb hatóanyagokat használjon a termékeikben. Talán ezért is hódit a vásárlók körében az ásványi smink.

A 100%-os ásványi kozmetikumok nem tartalmaznak vegyszereket, adalékanyagokat, szintetikus illat és színezőanyagokat, olajat, parfümöt. A természetes alapanyagok nem irritálják a bőrt tisztaságuk miatt.

Mivel az emberek többsége allergiás valamire, egyre nehezebb kivédeni a érzékenységi reakciókat a dekorkozmetikumokban is. Azt nem lehet kijelenteni, hogy egy termék teljesen allergiamentes akkor sem, ha az ásványi kozmetikum.

Nagyon fontos a megfelelő alapozó kiválasztása, hiszen az olyan a bőrnek, mint egy jó arckrém. Védő funkciót tölt be,nem tömíti el a pórusokat, már minden bőrtípusra külön vásárolható.

A festékekben ásványi pigmenteket használnak, így sokkal intenzívebb színeket kapunk, amelyek biztosítják a tartósságot.

Léteznek olyan készítmények, melyek fényvédő anyagokat is tartalmaznak, de ettől függetlenül a fényvédelemre nyáron nagyobb figyelmet kell fordítani.

Teljesen mindegy, milyen sminket használunk, este le kell tisztítani az arcbőrt, hogy megakadályozzuk a bőrproblémák kiala-kulását.

Mivel nagyon nehéz egy laikusnak eldönteni, melyik terméket is lenne érdemes leemelnie a polcról, érdemes sminkes-kozme-tikus véleményét kikérni, aki személyre szabott tanácsadással tud segíteni a döntésben.


Megjelent: Életszépítők

Kapcsolat

BEAuty Szalon

Nofretete Sminkstúdió

9700 Szombathely, Fő tér 45.

Időpont foglalás: +36302460075

LEGFRISSEBB CIKK

 • Kampány - küzdelem az emlőrák ellen!

  OKTÓBER - Az emlőrák elleni küzdelem hónapja alkalmából, bemutatták a Szombathelyiek Egészségéért Egyesület plakátkampányát, mellyel a citylight felül...
 • Prémium Magazin - Hennafestés - testfestés

  Prémium - Vas megyei magazin tizennegyedik (2017. nyár) száma." Ha nem igazat szólok, ne nyújthassam többé hennázásra a kezem!"(régi arab mondás)Mit t...
 • Főnix

  „A Főnix az a szent tűzmadár, ami az egyik pillanatban még a poraiban nyugszik csöndesen, majd összegyűjti környezetéből az energiáit, egységbe rendez...
 • Hennafestés

  A hennafestés nálunk egészen mást jelent, mint azokban az arab vagy afrikai országokban, ahol még a mai napig szigorú tradíciók szerint festik. A kért...
 • Ásványi kozmetikumok

  A professzionális kozmetikai cégek minden évben új színekkel, kollekciókkal rukkolnak elő. A kozmetikai piacon csak az a ter-mék életképes hosszú távo...